Jääpurjetamises selgusid Pärnumaa meistrid

Nädalavahetusel peeti Topu lahel jääpurjetamise Pärnumaa meistrivõistlused klassidele DN ja Ice-Optimist. DN täiskasvanute klassis võidutses Vaiko Vooremaa ning juunioride seas Kevin Grass. Noorte jääpurjekal Ice-Optimist sõitis end kullale Keith Luur.
Hooaja teisel edetabeli võistlusel osales sel aastal 27 jääpurjetajat Eestist, 5 Poolast ja 4 Lätist. Ühe päeva jooksul peeti sobivas purjetuules ära 5 võistlussõitu klassis DN ja 5 võistlussõitu klassis Ice-Optmist. Võistluspäeval puhus mõõdukas tuul 5- 7m/s.

DN klassis võidutses Haapsalu jääpurjetaja Vaiko Vooremaa. Teise koha sai Läti jääpurjetaja Madras Alvikis ja kolmanda Pärnu jahtklubi jääpurjetaja Jaan Akermann.

DN juunioride klassis läks esikoht Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetaja Kevin Grass. Teise koha sai Pärnu jahtklubi jääpurjetaja Johannes Puusepp ja kolmanda samuti Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Rasmus Maalinn.

Klassis Ice-Optimist tuli Pärnumaa meistriks Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Keith Luur. Teise koha sai Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetaja Joosep Laus ja kolmanda Tallinna Jahtklubi jääpurjetaja Melvin Aasav.

Tulemused:
Pärnumaa MV 2015

10360216_754922524576270_4634696674934766487_n
Kevin Grass